De Salon

Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 48
14 april :
So happy
together

‘Lijntje Poëzie’. Gedicht van Stadsdichter Bob ter Haar.
(Dik twee pagina’s, ga dat maar even verklanken…. Gaat lukken mensen, sterker nog: een voorrecht!)
Onder de titel ‘Lijntje Poëzie’ staat in van Dale: “reeks van onderling verbonden punten.” So happy together.

U begrijpt het waarschijnlijk al: we hebben de fonkelnieuwe stadsdichter te gast, krap drie maanden in functie en jawel; gestrikt voor de dichtersdeal. Hij dicht, wij verklanken. Aanvankelijk onder de titel ‘Mooi Samen’. Dat was genoeg voor Bob om een stortvloed aan prachtige rap-achtige taal te ontketenen. Op muziek gezet in Radiohead – style, we doen graag aan kruisbestuiven.
De Woetstok act Radiohead (fractie David, Steven, Finn, Eline) geven een akoestisch voorproefje van hun kunnen. En en passant verbinden we hun muziek met Bob.

Mooi samen.
Iris en Femke. In duet. Al bij het oefenen so happy together. Bloemenduet en Lost is my quiet. We genieten van deze verbintenis, na onze barre tocht door de Wildernis.

En Naut zal er zijn. Jazzpianist met roots in Wageningen. Hij neemt een gitarist mee. Ongetwijfeld weer all together wegdromen in het fantastisch universum van de Jazz.
Henk zal de sterren lezen en de planeten duiden.
Er zullen taartjes door de ruimte zweven. Ze versmelten met een kopje thee en landen op uw tafeltje en worden één.
Met u.

Zondag 14 April, so happy together.

Hartelijke groet,
Oda, Herman en Finn (let op P.S. 1½!!!)

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
https://www.facebook.com/desalonwageningen

P.S.1: Voor de Salon van 14 april a.s. zijn om 15.00 uur 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail. Vol = vol!
P.S.1½: Bij grote belangstelling komt er ook een Salon om 12.00 uur. Geef bij je reservering aan welk tijdstip je voorkeur heeft en of je ook op het andere tijdstip kunt, zodat wij voor beide Salons een gelijk aantal mensen publiek hebben. Geef je geen tijdstip aan, dan delen wij je in. 
P.S.2: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
P.S.3: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de Salonoptredens: laat het even weten per mail, dan haal ik je adres uit ons bestand.

Verder Bericht

© 2024 De Salon

Thema door Anders Norén