De Salon

Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 46:
Gloeiwijnconcert

“Ze zeggen wel: straks ben je dood, dan kom je in de hemel. Ik weet niet of het waar is, maar ik hoop het voor konijn.”

Het kerstfeest. Niet de ideale tijd voor konijnen. Maar wel in het Dames en Heren Gloeiwijnconcert. Ons konijn is een natuurlijke dood gestorven en hij zal weer opstaan op woensdagavond 20 december, bijna de langste avond van het jaar. Een soort midwinter-Pasen.

“Hij springt weer door het hoge gras en knabbelt aan een wortel, Ik weet niet of het waar is, maar ik hoop het voor konijn.”

Kom kijken of u er in kan geloven, een vredige, nieuw geboren kerst. Met lieve liedjes, lieve mensen, kerstkransje en glühwein…… warm aanbevolen! Misschien een mooie kerstgedachte van Henk….? Hartelijke groet, namens Dames en Heren, Oda
P.S. Er zijn maximaal 75 kaarten beschikbaar!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 De Salon

Thema door Anders Norén