De Salon

Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 43:
Concert in de Vaas

Ze hebben al best lang niet meer in de Salon opgetreden. De Dames & Heren. Terwijl ze zo nauw verbonden zijn aan de Thee en de Taart. En in menig Salon is er dan toch één of twee Dame of Heer (wat doet het er eigenlijk toe in dit gedé-gendereerde tijdperk), die vocale hand- en spandiensten verrichtte in een of ander kwartetje. Maar als ‘Dames & Heren’ voluit? Al best lang niet meer.

Ja, ze zijn wel te vinden in de Salon. Elke woensdagavond. Maar dan zonder publiek. Gewoon repeterend. Elke woensdag, het héle jaar door. En die toewijding, die bezieling is te horen.
Ze zingen mooi, heel mooi. Al zeg ik het zelf.

Dames & Heren hebben geproefd van de heerlijke akoestiek van ‘het gebouw met de Vaas’. Een bewezen mooie akoestiek, getuige de ontroering en complimenten bij een eerder kerstconcert.
En daarom gekozen voor een concert in “de Vaas”. Laten we zeggen: een Salon in de Vaas. Met een drankje, misschien een petit fourtje of roombotersprits. Zoiets.
Een praatje van Henk?
In ieder geval wat lichte regie van zijn hand.
En ook gewoon voor een tientje.
Voor de pot. Pardon: de Vaas.

Hartelijke groet, Oda, Herman, Finn

P.S.: Voor dit concert op woensdagavond 21 juni om 20.15 uur zijn ongeveer 100 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-salon-met-tekst-klein-2.jpg

Thee en Taart(je) voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
https://www.facebook.com/desalonwageningen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 De Salon

Thema door Anders Norén