De Salon

Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 36
Dames en Heren met wat geluk.

Heel lang bezig geweest met de interpunctie.

U krijgt in ieder geval (Deo volente) twee acts voorgeschoteld: Dames en Heren komen zingen en Ingmar Heytze* komt voordragen. Hij krijgt in ruil, goeie ouwe dichtersdeal, een gedicht verklankt terug. En niet zomaar een gedicht. Nee, het is de titel van zijn nieuwe dichtbundel “Met wat geluk.”

Vandaar het interpunctie dilemma. Eerst had ik: “Dames en heren: Met wat geluk. ” Maar ja, dubbele punt in een titel is lelijk. Bovendien is het géén song van Dames en Heren.

Komma dan: “Dames en heren, met wat geluk.” Dan lijkt het een toevalskwestie. Is niet de bedoeling.

En zo is er de titel zoals hierboven vermeld, met als mooie extra, dat er nu ook staat dat Dames en heren best gelukkig zijn. Ik ben zelf in ieder geval heel gelukkig met Dames en Heren, ze zingen mooier dan ooit.

Waar ik ook heel gelukkig mee ben, is dat Femke de tekst van Ingmar gaat zingen. (Deo volente bis; eerst horen, dan geloven.) Want ik kreeg opeens de brainwave, dat dit weleens mooier zou kunnen worden dan Herman die de tekst van Ingmar zingt. Ik hou van mezelf, maar misschien nog meer van de stem van Femke.

En Camila komt zingen, nu echt. En Claire. Het kan niet op. De taart moet wél op!

Henk, schenk nog eens een kopje thee in, man!

Hartelijke groet,

Oda, Herman en Finn

*www.ingmarheytze.nl

P.S.1: Voor de Salon van 18 sept 2022, 15.00 uur, zijn 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail.
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan een volgende Salon ook in de spotlights.    
P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
P.S.4: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de Salonoptredens, laat het even weten per mail, dan haal ik je adres uit ons bestand.

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
https://www.facebook.com/desalonwageningen.

Next Post

Previous Post

© 2023 De Salon

Theme by Anders Norén