Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 35
Zondag 19 juni: Mooi weer

Alleen maar stralend weer, lieve vrienden, geen onvertogen klank. We gaan graag even met ze mee. Met af en toe een traan van ontroering (echt waar, aan den lijve ondervonden). De Fairweather Friends. Al een paar jaar spelen ze samen. Nu kunnen we ook naar hen luisteren, eindelijk. De held van Woetstok, de kraker van het festival: Pascal, heerlijke stem, heerlijke muzikant. Eline, de op deze zondag jarige Eline, die ik al heb zien spelen toen ze nog een luier droeg, bij wijze van spreken. Samen met Finn, zanger en held op de bas. Het kwartet wordt compleet gemaakt door Ray, zonnestraal op snaren.

En mooi weer dichterswerk, reprise van de boekenweekavond op de BBLTHK, met verklankt werk van Annie van Gansewinkel, Martijn Adelmund, Ivanka de Ruijter en Laurens van der Zee.

En gezongen wordt er. Door veel Dames en twee Heren. Over whiskey en liefde. En door Camila. Zoek maar eens op: Old man and Goose: Age (cover) https://youtu.be/LtcGU2783Cc

Een zonnig praatje van Henk.

Een taartje met zomerkoninkjes.

Kom maar gewoon weer. Mooi!

Hartelijke groet,

Oda, Herman en Finn

P.S.1: Voor de Salon, 15.00 uur, zijn 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail.
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan een volgende Salon ook in de spotlights.    
P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
P.S.4: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de Salonoptredens, laat het even weten per mail, dan haal ik je adres uit ons bestand.

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
https://www.facebook.com/desalonwageningen.

Next Post

Previous Post

© 2022 De Salon