De Salon

Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 34
Reünie

We gaan elkaar weer zien! We hebben nog even gewacht, want iedereen wou iedereen zo snel mogelijk weer zien, en dat valt goed te begrijpen. Dus elk weekend was er wel een inhaalconcert, een inhaal verjaardag of een inhaal jubileum. Zo was er ook een inhaal reünie van Pantarijn. Met hart en ziel aan meegewerkt met vele vrienden en vriendinnen en gelouterde of net ontwaakte artiesten. Het leek wel een Salon, daar in de aula van Pantarijn. Alleen… al die heerlijke troubadours, pianisten en dichters hebben vooral tegen ruggen geperformed.  Ruggen van mensen die elkaar na 35 jaar, iets meer of iets minder, zagen. En kletsen en kletsen, diep in elkaars ogen en elkaars verhalen duikend. Arme artiesten.
Dat gaan we recht zetten. Met de eerste post-corona Salon. Onder de titel: Reünie!

We horen Lianne zingen, we horen Roos zingen, we horen Femke zingen.Joost slaat op de drums, Martijn dicht. Loeck speelt piano. En Henk, hoe lang hebben we jouw woordenvloed moeten missen?
Hebt u soms trek in een taartje?

Hartelijke groet,

Oda, Herman en Finn

P.S.1: Voor de Salon van 22 mei 2022, 15.00 uur, zijn 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail.
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan een volgende Salon ook in de spotlights.    
P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
P.S.4: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de Salonoptredens, laat het even weten per mail, dan haal ik je adres uit ons bestand.

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
https://www.facebook.com/desalonwageningen.  

Next Post

Previous Post

© 2023 De Salon

Theme by Anders Norén