Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 22 maart:
afgelast tot nader order

Een Salon vol zaken rondom school.
Leerlingen, oud leerlingen, leraren.
Schrijvers, dichters, muzikanten, zangers, zangeressen.

Bo Couvreur, Finn Groenestein, Jos Baggermans, Sarah Detiger, Martijn Adelmund, Lou Bijman, Eline Minor, Sofia Dragt, Tein van der Lugt, Herman Groenestein, Heleen Postema, Claire Hartman, Nynke Krabbenborg, Naut de Bruijn,  Jelke Kooistra, Floortje Tierolff, Loeck Swinkels. Allemaal scholieren. Nu of ooit. Lang geleden of nog net niet helemaal uit het ei. 

Je komt nooit helemaal van school af. Dat weet iedereen. Er is altijd nog wel weer een flard in een droom. Moet je toch weer examen doen. Onverwacht. En erger nog: zonder dat je geleerd hebt. En dankzij (of, een beetje gemeen, ondanks) die school allemaal artiest geworden. Profi of pure liefhebber. Dichtend, zingend, spelend, vaak over school. Om het allemaal van een degelijk kader te voorzien leest Leo Klep voor uit het nieuwe standaardwerk: ‘van Hogere Burgerschool tot Pantarijn’.

U kan er niet omheen, ook u moet uw verleden onder ogen leren zien. Met een versnapering, een mooie column (zal vast wel iets leerzaams bij zitten!). En deze zondag is huiswerkvrij.

N.B.: We verwachten veel publiek, dus er worden twee Salons georganiseerd. 1e Salon: deur open 11.45 uur, start programma 12.00 uur. 2e Salon: deur open 14.45 uur, start programma 15.00 uur.  Leerlingen van Sofia spelen in Salon 1, Jos en leerlingen van Jos spelen in Salon 2. Voor het overige zijn de Salons identiek.

Geef bij je reservering aan welk tijdstip je voorkeur heeft en of je ook op het andere tijdstip kunt.  Je krijgt uiterlijk woensdag 18 maart door in welke Salon wij een plek voor je hebben.

Hartelijke groet,

Oda, Herman en Finn

P.S.: Wat kunt u verder verwachten: Een gedicht over school speciaal voor deze Salon geschreven door dichter / schrijver Martijn. Vier songs (waaronder de hit ‘School’ door eindexamen-Nachtegalen Lou, Nynke, Eline, Bo en Sarah, aangevuld met (vorig jaar geslaagd) Claire en Heleen. Twee liederen uit de Brugtheatervoorstelling ‘Kippenvel’ door Herman en Finn, ingebed in een huisgemaakte column van Henk. Tein en Naut spelen pianoduetten. Tein speelt met Jos een duet voor piano en saxofoon. Jos speelt samen met Jelke (ook het Marnix doet mee!) een duet voor saxofoon. Sofia zingt ‘Lilac wine”, een song uit een van de eerste voorstellingen van Het Raam. Ook zal zij een nieuwe eigen compositie laten horen. Twee van haar leerlingen: Floortje en Loeck spelen en zingen eigen werk. 

Wij dunken: genoeg!

Smakelijk eten. Taart moet op.

P.S.1: Voor de Salon zijn 25 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail.
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan een volgende Salon ook in de spotlights. P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
P.S.4: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de Salonoptredens, laat het even weten per mail, dan haal ik je adres uit ons bestand


14117941_1046655335389572_9068960660252116729_n

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
www.facebook.com/DeSalonWageningen

Next Post

Previous Post

© 2021 De Salon