Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 30:
De Stad verklankt


Afbeelding Ivanka de Ruijter

De Stad verklankt.
Klinkt als een veranderingsproces à la Kafka.
Dichters dichten over Wageningen.
Of over zaken, waar wij zelf Wageningse beelden in kunnen zien. En die gedichten zijn nu allemaal verklankt. Allemaal gevat in liedjes. Dat was de deal.
En die belofte is nu, ten lange leste, helemaal ingelost. We houden ons verklankte stadje Wageningen ten doop. En dat doen we samen met de vijf (stads-) dichters.

En met Dames en Heren, die dan weer lekker tegendraads over een eikenboom in Laren zingen. Op een Sunny afternoon.
Snufje Prokovjev van de hand van Tein.
Schijfje Henk d’r bij.
Smakelijk!

Hartelijke groet,

Oda, Herman en Finn

P.S.1: Voor de Salon, 12.00 uur en 15.00 uur, zijn elk 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail. Geef bij reservering aan welk tijdstip je voorkeur heeft en of je zo nodig ook op het andere tijdstip kunt.
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan een volgende Salon ook in de spotlights.
P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
P.S.4: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de Salonoptredens, laat het even weten per mail, dan haal ik je adres uit ons bestand.

14117941_1046655335389572_9068960660252116729_n

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
Kinderen tot 12 jaar € 2,50
www.facebook.com/DeSalonWageningen
 

 

 

 

Next Post

Previous Post

© 2022 De Salon