Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 28:
Toets en Champignon

All about food. En dit keer géén snaren, wel toetsen (en knoppen, als het bandoneon wordt).
Had er best tegenop gezien om de titel uit te leggen, maar dat viel reuze mee. Zoals wel vaker in het leven. Ik hoop ook voor u.

Food, Waarin de champignon een glansrol krijgt. Niet alleen bezongen (Purcell, ragfijne receptuur), maar ook gespeeld. Door Toteeltje, zaailing van het grote Toteel, wie kent het niet?. Marjolein en Henk voeren een speciaal voor deze gelegenheid geschreven eenakter op. Zij spelen niet alleen champignons, ze zijn champignons!

Thee en taart kent u al van de Salon. Maar deze dag zal er ook ragout uitgeserveerd worden. Bladerdeeg pasteibakje, dampende ragout! On the house. Met optioneel een glas pinot grigio.

ChampignonSalon.jpg

Toetsen.
Zeg je toetsen dan zeg je Tein. Onze klavierleeuw is er weer. Heerlijk.
In een begeleidende rol met onder andere Gershwin’s I Got Plenty O’Nuttin (hoe wrang in deze voedselaflevering!) en met stukken van Grieg.

Marc, Marc Constandse.
Waarschijnlijk op knoppen, maar dat zijn toch ook een soort toetsen.
Dan Tuffy ‘s woorden: “Die jongen moet je hebben voor jullie Salon. Die past hier helemaal.” Dan heeft eindeloos gespeeld met Mark.
Wij verheugen ons!

Natuurlijk wordt er ook gezongen. Met Meinou, met Erna, met Nynke. We zingen over patat, over Food of love, we zingen Bye, bye Blackbird (mislukt kerstmaal).

En dan nu aan het koken en bakken! We zorgen dat er niets aanbrandt.
Lang leve de champignon!

Hartelijke groet,
Oda, Herman en Finn

P.S.1: Voor de Salon, 15.00 uur, zijn 30 plaatsen beschikbaar. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail.
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan een volgende Salon ook in de spotlights.
P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!

 

14117941_1046655335389572_9068960660252116729_n

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
Kinderen tot 12 jaar € 2,50
 

www.facebook.com/DeSalonWageningen

Next Post

Previous Post

© 2021 De Salon