Salon 12: 18 december 2016 om 12.30 uur en 15.30 uur.
Lieve Salongast,
………………En als je dan over de enorme rijkdom van een eigen salon beschikt, dan wil je natuurlijk meer.
Dan wil je ook ééns in je leven een Grôte Kèsjow organiseren. Met echte kerstliedjes en met twéé kerstbomen.
En een kerstbingo of een grote kerstloterij met waanzinnige prijzen. En natuurlijk een kerstmaaltijd.
En echte kerstengeltjes, of desnoods nachtegalen. (Zijn dat trouwens trekvogels? Wintergasten?)
Enfin, we hebben in ieder geval Jitze Kopinga als wonderlijke vogel.
Voorstellingen om 12.30 uur en 15.30 uur. Met Taart. Thee en Taart voor een Tientje. Wees ons kerstcadeau!
Oda, Herman en Finn
Optredende nachtegalen: Indy van der Heijden, Suze van Egmond, Femke Kooistra, Lotte Huisman, Camila Scheffer, Danae Müller, Siri Tuinema, Sarah Detiger, Daphne Vogels
Nieuw!!!: Er is nu ook een Salon eethuisje met koks Monique en Jutta: Kom er om, in de salon. Alle gerechten geserveerd in een kommetje. Dit keer een feestelijke Indiaas vegetarisch kerstmenu voor Twee Tientjes.
Like en deel svp het evenement op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/desalonwageningen.
P.S.0: De kerstmaaltijd is na de 2e voorstelling. Reserveren via odagerritsma@gmail.com. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmails. Vol = Vol!
P.S.1: Voor de Salon zijn 2x 30 plaatsen beschikbaar, om 12.30 en 15.30 uur. Geef je voorkeurstijd aan bij reservering. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmail. Vol = Vol!
P.S.2: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans Karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan 18 december ook in de spotlights.
P.S.3: Wij willen graag foto’s en filmpjes van de afgelopen Salonconcerten voor op de website, dus mocht je ze hebben, wil je ze dan mailen? Graag!
Vegetarisch Indiaas kerstmenu
Welkomstdrankje
Voorgerechtjes
Palak paneer poffertje
Hartige chutneymuffin
Verwarmende gember kurkuma pompoensoep
Frisse edamame salade met citroensaus en komkommerroosje
Hoofdgerecht
Driekleuren aardappel vindaloo met basmatirijst en pinda-kokosballetje
Erbij
Huisgemaakte chutneys
Huisgemaakte pickels
Nagerecht
Indian trifle
Kurkuma, oftewel turmeric, oftewel geelwortel, oftewel koenjit, oftewel tarmeriek, oftewel E 100, zal als een gele draad door elk gerecht heenlopen. Nieuwsgierig? Geef je op voor deze bijzondere maaltijd.
Kosten: Twee tientjes
Bent u allergisch of volgt u een dieet, neem dan contact met ons op. Monique : gerritsmamonique@hotmail.com
Jutta : jutta.grabowski@gmail.com