De Salon

Thee en Taart voor een Tientje. En dan ook nog mooie muziek!

Salon 9:
Birds, Beatles and Nightingales

Salon 9: 3 juli 2016
Laatste salon voor de zomervakantie 3 juli a.s.

Beste vrienden, vriendinnen, salonliefhebbers,

Birds, Beatles and Nightingales, het wordt steeds mooier!
Dacht je alle sterren al gezien te hebben, alle doors al geopend… en dan sta je oog in oog met dit programma.
                       
Daar word je wel even stil van. Maar zij gelukkig niet, anders viel er weinig te beleven, in ieder geval voor de oren! Op zondag 3 juli a.s. The Beatles, aangevuld met 2 meisjesbeatles (beatle-innen, Birds dan maar) en nu al legendarisch op Woetstok III,  afgewisseld met Pantarijngevogelte. Sommigen heeft u wellicht al eerder horen zingen: Danae, Maartje, Siri. Charley en Inge. Samen met Camilla, Lotte, Suze en Sarah vormen zij de Nachtegaaltjes en zij zingen de sterren van de hemel!
En natuurlijk is er thee. Thee en taart en een praatje van Henk.
Welkom!

Hartelijke groet,
Oda en Herman

P.S.1: Mocht je een nummer willen zingen in Hermans karaokebar, laat het ons weten. Wellicht sta jij dan 3 juli ook in de spotlights.
P.S.2: Er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar. Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van reserveringsmailtjes. Vol = Vol!
P.S.3: Voor wie in de toekomst geen mailtje meer wenst te ontvangen over de salonoptredens, laat het me even weten per mail, dan haal ik je adres uit het adressenbestand.

Beste Muziekliefhebbers,

Ik waag het er op, jullie nogmaals een mailtje te sturen over de komende salon op 3 juli a.s. (op Dijkstraat 5a te Wageningen)
Wegens grote belangstelling hebben we namelijk besloten om die middag tweemaal ons programma aan te bieden, namelijk om 12.00 uur en om 15.30 uur. Hierdoor zijn er nog wat plaatsen beschikbaar.

Wellicht heeft u door de nieuwe aanvangstijden nu wel de mogelijkheid en zin om te genieten van De Nachtegaaltjes en The Beatles (met Birds), van Henks column en van thee en taart. Of wilt u zelf zingen in Hermans Karaokebar. Het is allemaal mogelijk. Graag reserveren via de mail!

hartelijke groet,
Oda

14117941_1046655335389572_9068960660252116729_n

Thee en Taart voor een Tientje, en dan ook nog mooie muziek.
Kinderen tot 12 jaar € 2,50
 

www.facebook.com/DeSalonWageningen

Next Post

Previous Post

© 2023 De Salon

Theme by Anders Norén